Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Mafin

8,95

Prisrčne barvaste pajkice z motivi sladkih mafinov.

Ni na zalogi

Opis

Prisrčne barvaste pajkice z motivi sladkih mafinov. Na pajkicah so poslikave različnih vrst sladkih mafinov. Mafini so razporejeni po celih pajkicah.

Na notranji hrbtni strani imajo eno etiketo. Na etiketi so navedena navodila za vzdrževanje in sestava.

Te prikupne pajkice so svetlo modre barve z belimi pikami in poslikavami okusnih mafinov. Prikupni in sladki mafini so v roza, modrih in bež odtenkih, ozadje pa je nežno modre barve z belimi pikami. Poslikave mafinov so obrobljene s temnejšo črto. Pajkice z motivi sladkih mafinov izgledajo prisrčno in kawaii.

Pajkice so narejene iz 88 % poliestra in 12 % elestana. Poliester, iz katerega so narejene pajkice, je izredno prijeten in mehek na dotik. Zaradi te mešanice sestavin so pajkice prijetne na dotik, koži prijazne in udobne za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da so pajkice prožne in, da ohranjajo obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica poliestra in elestana je idealna, saj se pajkice prilagodijo vaši postavi in vas ne omejujejo.

Vzdrževanje pajkic je enostavno. Proizvajalec priporoča pranje pajkic do 30° C. Pajkice lahko perete tudi v pralnem stroju. Beljenje pajkic ni priporočljivo, saj lahko poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi jih lahko likate pri temperaturi do 110° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo so v enotni velikost, mere pajkic so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Pajkice z mafini so raztegljive in prijetne na dotik.

Primerne so za vse ljubitelje sladic in kawaii motivov.

Odlično se podajo k prevelikemu puloverju ter so idealne tako za doma kot tudi za sprehode po mestu.

Dodatne informacije

mere

obseg pasu – 70cm-100cm
dolžina hlačnic – 90cm

sestava

88 % poliester, 12 % elestan