Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Pravljične vile

25,95

Prikupen bodi s poslikavami pravljičnih vil.

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Opis

Prikupen bodi s poslikavami pravljičnih vil. Pravljične vile so naslikane v več različnih motivih. Ta prikupen bodi ima poleg poslikav pravljičnih vil tudi poslikave samorogov, zajčkov, srčkov, zvezdic in metuljčkov. Ovratnik in spodnji del bodija se zaključita s temno roza elastično tkanino. Na spodnjem delu ima bodi zaključek s štirimi gumbi, ki omogočajo lažje oblačenje.

Na notranji levi strani ima bodi dve etiketi. Na eni etiketi so navodila za vzdrževanje in sestava, na drugi etiketi pa je navedena velikost bodija.

Ta prikupen bodi s pravljičnimi vilami je bele barve. Poslikave samorogov, zajčkov, srčkov, zvezdic in metuljčkov so v roza, modrih in oranžnih odtenkih. Pravljične vile so obarvane v različnih barvnih kombinacijah. Zaradi kontrasta belega ozadja in barvitih poslikav izgleda bodi zelo igrivo.

Narejen je iz 95 % bombaža in 5 % elestana. Prednost te mešanice sestav je, da je bodi zaradi bombaža zelo prijeten na dotik, koži prijazen in udoben za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da je bodi elastičen ter, da ohranja obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica bombaža in elestana je idealna, saj se bo bodi prilagodil vaši postavi in vas ne bo omejeval.

Vzdrževanje bodija je enostavno. Proizvajalec priporoča ročno pranje. Beljenje bodija ni priporočljivo, saj lahko poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi lahko bodi likate pri temperaturi do 120° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo je v eni velikosti, mere posamezne velikosti so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Bodiji so elastični in raztegljivi.

Ta bodi s pravljičnimi vilami je popoln za vse ljubitelje magičnih in pravljičnih bitij ter za vse, ki se želite počutiti udobno, a hkrati izgledati kawaii.

Prikupen bodi se odlično poda k tutu krilu in dokolenkam.

Dodatne informacije

velikost

2XL

mere

~2XL~
prsi – 49cm
premer pasu – 42cm
višina trupa – 79cm
dolžina rokav – 24cm

sestava

95 % bombaž, 5 % elestan

Morda vam bo prav tako všeč…