Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Avokado

8,95

Prikupne nežno roza pajkice z avokadi.

Ni na zalogi

Opis

Prikupne nežno roza pajkice z avokadi. Na pajkicah so poslikave prikupnih avokadov, ki so razporejeni po celih pajkicah.

Na notranji hrbtni strani imajo eno etiketo. Na etiketi so navedena navodila za vzdrževanje in sestava.

Ta prikupne pajkice so nežno roza barve, poslikave avokadov pa so v nežno zelenih, rumenih in oranžnih odtenkih. Same poslikave avokadov so obrobljene s temnejšo modro črto. Zaradi obrobe pridejo avokadi bolj do izraza in izstopajo iz ozadja. Zaradi nežnih barv in poslikav avokadov izgledajo pajkice igrive, a nežne hkrati.

Pajkice so narejene iz 88 % poliestra in 12 % elestana. Poliester, iz katerega so narejene pajkice, je izredno prijeten in mehek na dotik. Zaradi te mešanice sestavin so pajkice prijetne na dotik, koži prijazne in prijetne za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da so pajkice prožne in, da ohranjajo obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica poliestra in elestana je idealna, saj se pajkice prilagodijo vaši postavi in vas ne omejujejo.

Vzdrževanje pajkic je enostavno. Proizvajalec priporoča pranje pajkic do 30° C. Pajkice lahko perete tudi v pralnem stroju. Beljenje pajkic ni priporočljivo, saj lahko poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi jih lahko likate pri temperaturi do 110° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo so v enotni velikost, mere pajkic so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Pajkice so raztegljive in prijetne na dotik.

Ko pride do avokada na toastu obstajata dve vrsti ljudi, tisti, ki ga preprosto obožujejo in tisti, ki ga ne prenesejo. Te pajkice so primerne za obe vrsti ljudi, saj so izredno prikupne in prijetne.

Odlično se podajo k prevelikemu puloverju ter so idealne tako za doma kot tudi za sprehode po mestu.

Dodatne informacije

mere

obseg pasu – 70cm-100cm
dolžina hlačnic – 90cm

sestava

88 % poliester, 12 % elestan