Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zajček

18,95

Igriv bodi s prisrčnimi zajčki.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Prikupen siv bodi s prisrčnimi zajčki. Ta očarljiv bodi ima poslikave ima poslikave zajčkov na sivem pikčastem ozadju. Ovratnik in spodnji del bodija se zaključita z belo elastično tkanino. Na spodnjem delu ima bodi zaključek s štirimi gumbi, ki omogočajo lažje oblačenje.

Na notranji levi strani ima bodi dve etiketi. Na eni etiketi so navodila za vzdrževanje in sestava, na drugi etiketi pa je navedena velikost bodija.

Ta ljubek bodi z zajčki je sive barve s temnejšimi pikami. Poslikave zajčkov so bele in nežno oranžne barve. Zaradi barvne kombinacije bodi izgleda igriv.

Narejen je iz 95 % bombaža in 5 % elestana. Prednost te mešanice sestav je, da je bodi zaradi bombaža zelo prijeten na dotik, koži prijazen in prijeten za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da je bodi elastičen ter, da ohranja obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica bombaža in elestana je idealna, saj se bo bodi prilagodil vaši postavi in vas ne bo omejeval.

Vzdrževanje bodija je enostavno. Proizvajalec priporoča ročno pranje. Beljenje bodija ni priporočljivo, saj lahko beljenje poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi lahko bodi likate pri temperaturi do 120° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo je v štirih velikostih, mere posamezne velikosti so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Bodiji so elastični in raztegljivi.

Ta bodi je popoln za vse, ki želite pokazati svojo igrivo stran in za vse, ki se želite počutiti udobno, a hkrati izgledati kawaii.

Bodi se odlično poda k tutu krilu in dokolenkam.

Dodatne informacije

velikost

L, XL, 2XL, 3XL

mere

~L~
prsi – 44cm
premer pasu – 39cm
višina trupa – 75cm
dolžina rokav – 23cm

~XL~
prsi – 47cm
premer pasu – 41cm
višina trupa – 77cm
dolžina rokav – 23cm

~2XL~
prsi – 49cm
premer pasu – 42cm
višina trupa – 79cm
dolžina rokav – 24cm

~3XL~
prsi – 51cm
premer pasu – 44cm
višina trupa – 81cm
dolžina rokav – 25cm

sestava

95 % bombaž, 5 % elestan