Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Samorog

8,95

Očarljive pajkice s samorogi.

Ni na zalogi

Opis

Očarljive pajkice z motivom samoroga. Samorogi so belo-vijolične barve z očarljivim pogledom. Poslikave samorogov so razporejene po celih pajkicah.

Na notranji hrbtni strani imajo eno etiketo. Na etiketi so navedena navodila za vzdrževanje in sestava.

Te prikupne pajkice s samorogi so belo-vijolične barve z manjšimi detajli modre barve. Poslikave samorogov so v vijoličnih in belih odtenkih, ozadje pa je nežno modre barve. Poslikave samorogov so obrobljene s temnejšo črto. Zaradi obrobe pridejo poslikave bolj do izraza in izstopajo iz ozadja.

Pajkice so narejene iz 88 % poliestra in 12 % elestana. Poliester, iz katerega so narejene pajkice, je izredno prijeten in mehek na dotik. Zaradi te mešanice sestavin so pajkice prijetne na dotik, koži prijazne in udobne za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da so pajkice prožne in, da ohranjajo obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica poliestra in elestana je idealna, saj se pajkice prilagodijo vaši postavi in vas ne omejujejo.

Vzdrževanje pajkic je enostavno. Proizvajalec priporoča pranje pajkic do 30° C. Pajkice lahko perete tudi v pralnem stroju. Beljenje pajkic ni priporočljivo, saj lahko poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi jih lahko likate pri temperaturi do 110° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo so v eni velikosti, mere pajkic so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Pajkice z motivom samoroga so raztegljive in prijetne na dotik.

Primerne so za vse ljubitelje samorogov in kawaii motivov.

Odlično se podajo k prevelikemu puloverju ter so idealne tako za doma kot tudi za sprehode po mestu.

Dodatne informacije

mere

obseg pasu – 70cm-100cm
dolžina hlačnic – 90cm

sestava

88 % poliester, 12 % elestan