Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Morske deklice

25,95

Prikupen bodi s poslikavami morskih deklic in morskih motivov.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Prikupen bodi s poslikavami morskih deklic in morskih motivov. Morske deklice so naslikane v več različnih motivih. Ta prikupen bodi z morskimi deklicami ima poleg poslikav morskih deklic tudi poslikave morskih živali in rastlin. Ovratnik in spodnji del bodija se zaključita s temno modro elastično tkanino. Na spodnjem delu ima bodi zaključek s štirimi gumbi, ki omogočajo lažje oblačenje.

Na notranji levi strani ima bodi dve etiketi. Na eni etiketi so navodila za vzdrževanje in sestava, na drugi etiketi pa je navedena velikost bodija.

Ta prikupen bodi z morskimi deklicami je svetlo modre barve. Poslikave morskih bitij so v roza, svetlo modrih in oranžnih odtenkih s črnimi detajli. Morske deklice so obarvane v različnih barvnih kombinacijah. Zaradi kontrasta svetlo modrega ozadja in barvitih poslikav izgleda bodi zelo igrivo.

Narejen je iz 95 % bombaža in 5 % elestana. Prednost te mešanice sestav je, da je bodi zaradi bombaža zelo prijeten na dotik, koži prijazen in prijeten za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da je bodi elastičen ter, da ohranja obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica bombaža in elestana je idealna, saj se bo bodi prilagodil vaši postavi in vas ne bo omejeval.

Vzdrževanje bodija je enostavno. Proizvajalec priporoča ročno pranje. Beljenje bodija ni priporočljivo, saj lahko poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi lahko bodi likate pri temperaturi do 120° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo je v štirih velikostih, mere posamezne velikosti so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Bodiji so elastični in raztegljivi.

Ta bodi z morskimi deklicami je popoln za vse ljubitelje morskih bitij ter za vse, ki se želite počutiti udobno, a hkrati izgledati kawaii.

Prikupen bodi se odlično poda k tutu krilu in dokolenkam.

Dodatne informacije

velikost

L, XL, 2XL, 3XL

mere

~L~
prsi – 44cm
premer pasu – 39cm
višina trupa – 75cm
dolžina rokav – 23cm

~XL~
prsi – 47cm
premer pasu – 41cm
višina trupa – 77cm
dolžina rokav – 23cm

~2XL~
prsi – 49cm
premer pasu – 42cm
višina trupa – 79cm
dolžina rokav – 24cm

~3XL~
prsi – 51cm
premer pasu – 44cm
višina trupa – 81cm
dolžina rokav – 25cm

sestava

95 % bombaž, 5 % elestan

Morda vam bo prav tako všeč…