Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ljubki samorogi in mavrice

8,95

Ljubke modre pajkice z igrivimi samorogi.

Ni na zalogi

Opis

Ljubke modre pajkice z igrivimi samorogi. Na pajkicah so poslikave pravljičnih samorogov, mavric, oblakov in zvezdic . Vse poslikave so razporejene po celih pajkicah.

Na notranji hrbtni strani imajo eno etiketo. Na etiketi so navedena navodila za vzdrževanje in sestava.

Te prikupne pajkice s samorogi so svetlo modre barve. Poslikave samorogov, mavric, oblakov in zvezdic so v roza, modrih in rumenih odtenkih. Kontrast temnejšega ozadja in svetlejših barvitih poslikav naredi pajkice bolj kawaii.

Pajkice so narejene iz 88 % poliestra in 12 % elestana. Poliester, iz katerega so narejene pajkice, je izredno prijeten in mehek na dotik. Zaradi te mešanice sestavin so pajkice prijetne na dotik, koži prijazne in udobne za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da so pajkice prožne in, da ohranjajo obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica poliestra in elestana je idealna, saj se pajkice prilagodijo vaši postavi in vas ne omejujejo.

Vzdrževanje pajkic je enostavno. Proizvajalec priporoča pranje pajkic do 30° C. Pajkice lahko perete tudi v pralnem stroju. Beljenje pajkic ni priporočljivo, saj lahko poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi jih lahko likate pri temperaturi do 110° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo so v eni velikosti, mere pajkic so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Pajkice so raztegljive in prijetne na dotik.

Primerne so za vse ljubitelje samorogov in kawaii motivov.

Odlično se podajo k prevelikemu puloverju ter so idealne tako za doma kot tudi za sprehode po mestu.

Dodatne informacije

mere

obseg pasu – 70cm-100cm
dolžina hlačnic – 90cm

sestava

88 % poliester, 12 % elestan