Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vijolično vesolje

32,95

Barvit vijoličen bodi z motivom vijoličnega vesolja.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Barvit vijoličen bodi z motivom vijoličnega vesolja. Ta očarljiv bodi z motivom vijoličnega vesolja ima poslikave mavric na oblakih, zvezdic, lune in planetov. Ovratnik in spodnji del bodija se zaključita z modro-zeleno elastično tkanino. Na spodnjem delu ima bodi zaključek s štirimi gumbi, ki omogočajo lažje oblačenje.

Na notranji levi strani ima bodi dve etiketi. Na eni etiketi so navodila za vzdrževanje in sestava, na drugi etiketi pa je navedena velikost bodija.

Ta prikupen bodi z motivom vesolje je nežno vijolične barve. Poslikave mavric na oblakov, zvezdic, lune in so v malo bolj intenzivnih barvah. Zaradi nežne barve bodija in barvitih detajlov poslikav, izgleda bodi nežen in igriv hkrati.

Narejen je iz 95 % bombaža in 5 % elestana. Prednost te mešanice sestav je, da je bodi zaradi bombaža zelo prijeten na dotik, koži prijazen in prijeten za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da je bodi elastičen ter, da ohranja obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica bombaža in elestana je idealna, saj se bo bodi prilagodil vaši postavi in vas ne bo omejeval.

Vzdrževanje bodija je enostavno. Proizvajalec priporoča ročno pranje. Beljenje bodija ni priporočljivo, saj lahko beljenje poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi lahko bodi likate pri temperaturi do 120° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo je v treh velikostih, mere posamezne velikosti so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Bodiji so elastični in raztegljivi.

Ta bodi je popoln za vse, ki se želite počutiti udobno in hkrati izgledati kawaii.

Bodi se odlično poda k tutu krilu in dokolenkam.

Dodatne informacije

velikost

L, XL, 2XL

mere

~L~
prsi – 44cm
premer pasu – 39cm
višina trupa – 75cm
dolžina rokav – 23cm

~XL~
prsi – 47cm
premer pasu – 41cm
višina trupa – 77cm
dolžina rokav – 23cm

~2XL~
prsi – 49cm
premer pasu – 42cm
višina trupa – 79cm
dolžina rokav – 24cm

sestava

95 % bombaž, 5 % elestan