Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Barviti avtomobili

25,95

Igriv bodi s poslikavami barvitih avtomobilov.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Igriv bodi s poslikavami barvitih avtomobilov. Na bodiju so poslikave več vrst avtomobilov z dodatnimi manjšimi poslikavami pisanih gum. Ovratnik in spodnji del bodija se zaključita s črno elastično tkanino. Na spodnjem delu ima bodi zaključek s štirimi gumbi, ki omogočajo lažje oblačenje.

Na notranji levi strani ima bodi dve etiketi. Na eni etiketi so navodila za vzdrževanje in sestava, na drugi etiketi pa je navedena velikost bodija.

Ta igriv bodi avtomobili je bele barve. Poslikave avtomobilov so intenzivno obarvane z rumeno, rdečo, modro, zeleno in črno barvo. Poslikave gum so v rumeni in črni barvi. Na beli podlagi pridejo barviti avtomobili bolj do izraza.

Narejen je iz 95 % bombaža in 5 % elestana. Prednost te mešanice sestav je, da je bodi zaradi bombaža zelo prijeten na dotik, koži prijazen in prijeten za nošenje. Sestava vsebuje ravno dovolj elestana, da je bodi elastičen ter, da ohranja obliko tudi po parih nošenjih oziroma po pranju. Mešanica bombaža in elestana je idealna, saj se bo bodi prilagodil vaši postavi in vas ne bo omejeval.

Vzdrževanje bodija je enostavno. Proizvajalec priporoča ročno pranje. Beljenje bodija ni priporočljivo, saj lahko beljenje poškoduje tkanino in barvo. Po potrebi lahko bodi likate pri temperaturi do 120° C. Proizvajalec ne priporoča sušenja v bobnastem sušilniku, ampak sušenje izven sušilnega stroja.

Na voljo je v dveh velikostih, mere posamezne velikosti so navedene pod opcijo »dodatne informacije«.

Bodiji so elastični in raztegljivi.

Ta bodi je popoln za vse ljubitelje avtomobilov in za vse, ki se želite počutiti udobno, a hkrati izgledati kawaii.

Bodi se odlično poda k tutu krilu, dokolenkam ali kratkim hlačam.

 

Dodatne informacije

velikost

XL, 2XL

mere

~XL~
prsi – 47cm
premer pasu – 41cm
višina trupa – 77cm
dolžina rokav – 23cm

~2XL~
prsi – 49cm
premer pasu – 42cm
višina trupa – 79cm
dolžina rokav – 24cm

sestava

95 % bombaž, 5 % elestan

Morda vam bo prav tako všeč…