Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Plačilni pogoji in dostava

Blago (velja za blago, ki je na zalogi), za katerega smo prejeli naročilo na delovni dan do 12. ure, pripravimo in odpremimo še isti dan, tako da blago praviloma prejmete v 24 urah. Vsa naročila, prejeta po 12. uri, se pripravijo in odpremijo naslednji delovni dan.

Blago pošiljamo prek podjetij Pošta Slovenije in GLS. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Pri artiklih, kjer bodo roki dostave daljši kot so sicer predvideni, bo kupec o spremenjenem roku dobave obveščen.

Upoštevajte, da je za dostavo pošiljke potreben določen čas. V Sloveniji čas dostave za večino pošiljk traja en dan, pri čemer se ta lahko zaradi različnih vzrokov podaljša (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, itn.).

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS.

Kupec krije poštnino v primeru nakupa nižjega od 50 €.

Strošek dostave ob nakupu do 50 € je 3,90 € in se izpiše ob zaključku vašega naročila. Zaveden je tudi na računu, ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki.

Pri nakupu nad 50 € so stroški pošiljanja BREZPLAČNI.

Če se odločite za plačilo naročila po povzetju, bo znesek stroškov pošiljanja višji zaradi storitve odkupnine in provizije, ki jo zaračuna Pošta Slovenije. Omenjeni dodatni strošek vam Pošta Slovenije obračuna naknadno in ni zaveden na računu.

Dostava preko Pošte Slovenije: V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam poštar v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, ki ga prevzamete na pošti. Če paketa ne prevzamete v roku 10 dni, vas pošta ponovno kontaktira. Po 14 dneh čakanja na vaš prevzem se paket vrne v skladišče našega podjetja.

Dostava preko GLS-a: V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vas kurir pokliče in se poskuša z vami dogovoriti za drug termin dostave. Če ste nedosegljivi, vam v nabiralniku pusti obvestilo za prevzem paketa na vam najbližji paketni trgovini (Petrol, Mercator itn.). Če paketa ne prevzamete v roku 5 dni, vas kurir ponovno kontaktira. V primeru, da paketa ne prevzamete, se naslednji dan vrne v skladišče našega podjetja.

PLAČILNI POGOJI

V spletni trgovini lahko plačate na 3 različne načine:

– po predračunu

– po povzetju

– s paypalom ali kreditno kartico preko plačilnega vmesnika paypal.

Za več informacij glede plačilnih pogojev si preberite pogoje poslovanja.